Szuper új gumik, hogy a motorkerékpárunk tovább száguldhasson

A biciklizés szerintem mindenki életében komoly nyomokat hagyott. Sokat bicikliztem én is, mikor gyerek voltam, bár rengeteg olyan dolog volt, amit nem tudtam ezzel a sportággal kapcsolatban. Az egyik ilyen, hogy milyen komoly közösségi ereje van. Az egyik barátom, akivel korábban együtt dolgoztam, rengeteget mesélt nekem arról, hogy miket csináltak már a bringás ismerőseivel.

A kedvenc történeteim mindig az éjszakai bicajozásokkal kapcsolatban voltak. A haverjával, sötétedés után kimentek a hegyekbe és leszánkáztak rajtuk. Bár elég veszélyesnek hangzik, sosem volt semmi balesetük. Ez pedig betudható annak, hogy előtte mennyit gyakoroltak. Mesélt még arról is, hogy van egy csomó bringás összejövetel, ahonnan rengeteg barátot szerzett már. Furcsa volt, hogy egy olyan egyszerű tevékenység, mint a biciklizés, mennyire össze tudja hozni az embereket. Bár a másik hobbim alapján nem kellett volna meglepődnöm.

Ez, ahogy már a címből is kitalálhattátok, nem más, mint a motorozás. Akármennyire is szeretem ezt a hobbit, mindig volt pár dolog, ami kifejezetten idegesített vele kapcsolatban. Az egyik és a legkomolyabb zavaró faktor egyértelműen az új gumik beszerzése volt. Akiknek van autója, az tudja, hogy ez milyen idegesítő tud lenni, és még mindig mérgelődnék, ha nem jött volna a segítségemre egy olyan fantasztikus oldal, mint a https://www.motortire.hu.

A motoros haverjaimnak panaszkodtam a motorgumi beszerzéséről, mikor ők felajánlották nekem, hogy miért nem interneten csinálom ezt az egészet. Korábban erre sosem gondoltam volna. Azt is hozzátették, hogy ha belevágok az egészbe, akkor a https://www.motortire.hu oldalát próbáljam ki. Fel is léptem az oldalra és az első kétségeimet már rögtön sikerült eloszlatniuk. Ezt azzal tudták elérni, hogy az oldal kialakítása még egy olyan kezdő felhasználó számára is egyértelmű volt, mint én. Így pedig pár kattintással el is tudtam érni az általam megvásárolni kívánt gumikhoz.

Persze egy motorgumi vásárlásához rengeteg információra van szükség a motorunkról. A https://www.motortire.hu oldalán pedig elérhető egy motorgumi kereső, amivel pontosan azokat a termékeket tudjuk megjeleníteni, amelyek passzolni fognak a járművünkhöz. Ezt pedig nem igazán tudtam volna elképzelni egy rendes boltban, ahol folyamatosan az eladók segítségét kell kérnünk. Ráadásul, mivel a gép előtt vagyunk, még utána is nézhetünk az interneten bizonyos márkáknak. Így pedig a lehető legjobb döntést tudjuk majd meghozni.

A https://www.motortire.hu azonban nem csak a kezelhetőségben volt elképesztő, hanem az árak terén is hozta az elvárt színvonalat. Az itt található termékek mind minőségiek, az árak azonban így sem szállnak el. Ez kevés boltról mondható el, még az interneten is. Külön tetszett egyébként, hogy a terméklistában egymás alatt voltak a tételek. Így könnyedén össze tudtam vetni azt, hogy melyik éri meg nekem a legjobban. Erre álmomban sem lett volna lehetőségem, ha egy rendes boltot választottam volna.

A https://www.motortire.hu oldala tehát idáig szinte mindenben megfelelt az igényeimnek. Most jön azonban a legfontosabb rész, amin valójában minden áll, vagy bukik. Ez pedig a rendelés. Nem fogok azonban nagy meglepetést okozni, mikor azt mondom, hogy ezzel sem volt semmilyen probléma. Az oldal úgy van megtervezve, hogy semmiképpen ne tudjunk eltévedni és rossz dologra kattintani. Így, röviddel az adataink kitöltése után már el is indult felénk az új motorgumi szett, amit nemsokára ki is próbálhatunk. Ezt a kényelmet pedig semmilyen más hely nem tudta idáig utánozni.