Szabadtéri portré fotózás volt a szülinapi ajándékom

Szülinapomkor a Balatonon voltunk biciklizni. Ez egyfajta hagyomány nálunk, hogyha már úgyis kezdődik a nyár és úgyis ünnepelt van a családban, akkor valamilyen vidám, aktív hóborttal ünnepeljük azt meg. Ilyen a családi balatoni biciklis körtúra, amit minden évben megteszünk és  nem bírom megunni. Persze valami aprósággal mindig meglepnek így is – bár én mindig csak azt kérem, hogy jöjjünk el bicózni. Az idei év viszont más volt annyiban, hogy egy igen komoly ajándékot kaptam a családomtól: szabadtéri portré fotózás járt az ünnepeltnek az idei évben.

Azt mondták, hogy annyi minden történt mostanában az életemben, hogy érdemes lenne megörökíteni, hogy milyen vagyok ezekben az éveimben. Én pedig nagyon örültem neki, mert egyébként pont annál a fotósnál kaptam ezt a meglepetést, akinek a munkásságát már régóta követen nyomon: Szoboszlai Kriszti fogja a szabadtéri portré fotózást csinálni. Hű mekkora mázli! Ismerem a fotóit, nagyjából a beállításait is és alig várom már, hogy engem is instruáljon, hogy hova nézzek, hogy álljak, hogy tartsam a fejemet és hasonlók.

Hiszen a weben, a szoboszlaikriszti.hu-n ez is fenn van, hogy teljes mértékben instruál a fotózás során, hogy az is jól érezze magát a folyamat közben, aki egyébként nem mozog olyan rutinosan a lencse túloldalán.

A szabadtéri portré fotózás ahogyan a nevéből is sejthető, szabadtéren történik. Azonban arra is van lehetőség egyébként, hogyha valaki inkább benn szeretne profi képeket kapni magáról, akkor ott is készüljenek fotók. Ez lehetséges úgy, hogy vagy-vagy, meg úgy is, hogy is-is. De mindenről, az árakról, a csomagokról, a fotózási kategóriákról, a tanácsolt helyszínekről, stúdiókról, a ruhákról és tényleg, mindenről lehet információt találni a szoboszlaikriszti.hu megfelelő lapfülén. Aki tehát szeretne nála egy szabadtéri portré fotózást, annak talán érdemes lehet előtte kicsit böngészni az oldalt, hogy megbizonyosodjon arról, mit is szeretne.

Ha pedig majd elkészülnek a képeim a szabadtéri portré fotózás során, szívesen írok ide megint egy összefoglalót arról, hogy mennyire szuperül éreztem magamat, hogy végre Szoboszlai Kriszti fotózott engem egy délutánon keresztül.