Meghívó nyomtatás és molinó rendelés van még hátra

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a tatai kerékpáros közösségnek most már nem csak tizenöt tagja van, mint az elején, hanem több, mint kétszáz. A város méreteihez képest nagy közösséggé nőttük ki magunkat és a folyamatnak még nincs vége, hiszen folyamatosan próbáljuk bevonni a helyi kistérség kerékpárosait, hogy csatlakozzanak a csapatunkhoz. Hogy miért? Mert közösséghez tartozni jó! És mert ez is közelebb hozza egymáshoz az embereket egy olyan világban, ahol egyre inkább az elszigetelődés a jellemző, még egy Tata méretű kisvárosban is. Éppen ezért a tavaszi időszakban gyakran tartunk rendezvényeket hétvégente és néha hétköznap is. Most pont a következővel kapcsolatban vár még rám a meghívó nyomtatás és a molinó rendelés, mert hogy az alapítás évfordulóját fogjuk ünnepelni.

Persze nem mindenkinek jár nyomtatott meghívó, de annak a 15 embernek, akikkel anno elindítottuk ezt a bulit, mindenképpen szeretnék egy ilyen emléket készíttetni. Mivel a munkám Budaörshöz köt, a jól bevált helyi nyomdában fogom csináltatni a meghívó nyomtatást is. A Color Nyomdánál már sok minden készült nekem, többek között az esküvői meghívóinkat is itt készítettük el, ezért nem voltam ezzel kapcsolatban sem aggodalmas, mert tudtam, hogy milyen minőségű végeredményt fogok kapni: kifogástalan, igényes meghívókat.

A meghívó nyomtatás mellett pedig arra gondoltam, hogy két molinót is csináltatok az évforduló kapcsán, mert lesz egy megnyitó rendezvény, ahová sajtót is hívtunk, így talán kapunk majd egy kis visszhangot máshonnan is. Ez szerintem csak hasznunkra lehet, így aztán készítettem egy grafikát, amit elküldtem a Color Nyomdába. Ők hozzáfűztek néhány szakmai javaslatot, hogy hogyan lehetne még jobb minőségű a végeredmény, majd az egyeztetett grafikával végül megrendeltem a molinót.

Ha szükségetek volna egy kis támogatásra a legjobb meghívó kiválasztását illetően, akkor azt tudom tanácsolni, hogy látogassátok meg a colornyomda.hu oldalt. Itt ugyanis végig vesznek minden fontos elemet azzal kapcsolatosan, hogy mitől is lesz igazán jó egy meghívó. Meg hogy egyáltalán milyen alkalmak esetében jön elő a meghívó nyomtatás és hogy milyen méretekben, vagy oldalszámban lehet gondolkodni.

A hagyományos, egyszerű nyomtatáson túl számos olyan kreatív technikát tud ajánlani a Color Nyomda csapata, amivel méginkább különlegessé és egyedivé lehet tenni egy meghívót. A hozzám hasonlóan laikusok számára nem pusztán az eljárás nevét tüntették fel a weboldalukon, hanem egy kis ismertetőt is írtak hozzá egy kis piktogram kiséretében, így egyértelmű lesz miről van szó. Például lehetőség van egyedi stancolásra, vagyis ha szeretnénk, akkor egyedi formára vágják a meghívót, így valóban egyedivé válhat az általunk elképzelt darab. Ugyanakkor, ha nem szeretnénk, hogy hamar tönkremenjen, elkopjon a papír, mert mondjuk a többség elrakná emlékbe a meghívót, akkor érdemes lehet fóliázást kérni, ami segít megtartani az eredeti állagot hosszú időn keresztül.

Számos további lehetőséget nyújt még a meghívó nyomtatás a Color Nyomdánál, éppen ezért azt javaslom, hogyha szeretnétek egy király meghívót csináltatni, akkor olvassátok végig, hogy milyen lehetőségeitek vannak – ez minden bizonnyal kellő inspirációt nyújt majd a tervezéshez.

meghívó nyomtatás