Megfázás a biciklitúrán? Itt minden gyógymód megtalálható rá!

Kisfiam első ottalvós tábora, egy az osztályfőnöke által szervezett biciklitúra volt. A gyerek egyébként is nagyon szeret bringázni, de különösen várta ezt a programot, amelyen legjobb barátaival vehettek részt. Fáradtan, de boldogan, élményekkel telve ért haza a táborból. Mesélte, hogy néhányszor el is áztak. Dacára az esőköpeny használatának és a száraz váltóruhának, megérkezésük estéjére sajnos belázasodott és a torkát is fájlalta.

Szerencsére volt otthon minden ilyenkor bevált orvosság, de láttam, hogy el fog fogyni és a vitaminkészletek is megcsappanóban voltak. Kisfiam kapott láz és fájdalomcsillapítót is és még aznap kértem időpontot másnap reggelre a házi gyermekorvosunktól.

Viszont, még akkor este átnéztem házi gyógyszertárunkat és úgy döntöttem, rendelek minden szükséges orvosságból és vitaminból is. A legtöbb dolgot, kivéve az élelmiszert én mindig webáruházakból, a gyógyszereket pedig egy olyan webpatikából szerzem be, mely nagyon bevált az idők során. A megszokott termékek linkjeit, hogy ne kelljen sokat keresgélni, én mindig elmentem. Ilyen a https://prevenciopatika.hu/169-laz-megfazas is, mert sokszor vásárolok ilyen gyógyszereket és készítményeket, főleg a téli időkben.

Egyébként ez nem más, mint a Prevenció Patika. Többek között azért szeretem nagyon, mert soha nem volt még olyan egészségügyi panasz, vagy egészséggel kapcsolatos kérdés, a családban, amire ne találtunk volna megoldást az itt kapható készítmények segítségével.

A termékek köre széles, melyek a kategóriák menüpontban vannak rendszerezve a webshopban. Gyógyászat, intim, baba-mama, életmód, szépség, vitaminok, dermokozmetikumok: már a termékcsoportok felsorolásából is látszik, hogy mennyire változatos a kínálat.

Mesébe illő ajánlatok

Amikor megvásárlom az otthon hiányzó dolgokat általában a Mesébe illő ajánlatok menüpontban szoktam folytatni a böngészést. Itt vannak ugyanis az időszakos akciós termékek, illetve azok az árucikkek, melyekhez nagyobb mennyiség vagy több darab vásárlása esetén olcsóbban juthatunk hozzá. Valamint, az egyes márkák időszakos akcióit is itt találhatjuk meg, ahogyan a lejárt közeli termékek is itt kapnak helyet.

De az árak alapból is tényleg nagyon jutányosak, az összes többi spórolási lehetőség amit akciókkal és kuponokkal valósíthatunk meg, csak hab a tortán. Érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert azért is ajándék kupon jár, ráadásul elsőkként értesülhetünk az újdonságokról és további kedvezményekről e-mailben.

Továbbá, én mindig úgy szoktam vásárolni, hogy megrendelésem végösszege meghaladja a 14.000.-Ft-ot, hiszen akkor ingyenes kiszállítással kaphatom meg a kiválasztott termékeket. Szerintem, ez egy családban szükséges gyógyszerek és vitaminok beszerzésére egyáltalán nem számít szokatlanul magas értéknek.

Olvasgattam egyébként egy VIP Klubtagság lehetőségéről is legutóbb, amit mindenképpen ki szeretnék próbálni. Egy jelképes havi összegért számos egyéb előny jár a tagok számára. Sok vesztenivalóm nincs, hiszen 30 napos próbaidőszakot lehet igénybe venni, 100% pénzvisszafizetési garanciával. Ez az úgynevezett Prevenció Prémium Klub. Tagjainak állandó ingyenes kiszállítással, extra kuponokkal, szakmai blog hozzáféréssel és szaktanácsadással kedveskedik. A kedvezmények mértéke olyan magas, hogy a tagsági díj pillanatok alatt megtérül.

Ebből is látszik, hogy ez nem csupán egy webpatika, ahol vásárlók költik a pénzüket. A Prevenció Patika munkatársainak az is fontos, hogy az általuk értékesített készítmények használatával a vevők megoldást találjanak egészségügyi panaszaikra és a gyógyulás útjára lépjenek. Ezen kívül, az egészségtudatos vásárlók megőrizhessék egészségüket, hatékonyan védhessék immunrendszerüket.

Szóval rákattintottam a https://prevenciopatika.hu/169-laz-megfazas linkre és pár kattintással beszereztem kisfiam kikúrálásához minden szükséges terméket. Minden gyorsan, és gördülékenyen ment, a gyerek szerencsére pár nap alatt meg is gyógyult és a betegség nem rontotta el a biciklistábor nagyszerű élményét.