Kerékpár téli tárolása

Van egy elvem: 10 fok alatt nem tekerek. Tudom, hogy papírkutya vagyok. De nem szeretek fázni. A telet a biciklim a nyári konyhában tölti, a túrakajakom és a kemping cuccaim társaságában. Jó csapatot alkotnak így együtt egész télen. Csak a hőmérséklet miatt aggódom. Januárban felénk gyakran erős mínuszok vannak.

Idén ősszel úgy döntöttem, hogy a nyári konyhában beruházok egy modern és korszerű fűtésre. A gáz szóba sem jöhet a mostani gázárak mellett, így maradtak az elektromos kazánok. Ezekkel nincs hatósági macera, nem kell kémény sem és alacsonyak a karbantartási költségek is. Természetesen egy kis teljesítményű, nem túlságosan drága kazánra gondoltam. A lényeg, hogy a nyári holmik egész télen biztonságos, temperáló hőmérsékleten legyenek.

Korábban, amikor a családi házunk fűtési rendszerét újítottuk fel, megismerkedtem a Fűtésrendszerek csapatával. Kiváló munkát végeztek, egy víz-víz hőszivattyút helyeztek üzembe. Nagyon elégedett voltam a végeredménnyel. Így nem volt meglepő, hogy első körben most is a Fűtésrendszerek weboldalon kezdtem a tájékozódást. Itt részletes információkat találtam az elektromos kazánok jellemzőiről. Kombinálva a napelemeimmel egy jó hatásfokú és gazdaságosan működtethető rendszer rakható össze.

A weboldal felületén lehetőségem volt online árajánlat kérésre. Az űrlapot kitöltöttem, másnap pedig kaptam egy részletes ajánlatot. Korrekt műszaki tartalom és kedvező ár volt benne. Egy telefonos egyeztetést követően megrendeltem a kazánt. Annyi kérésem volt csak, hogy ugyanaz a csapat helyezze üzembe, mint aki a hőszivattyút is beszerelte nálam. Természetesen megoldható volt, a Fűtésrendszerek szakemberei nagyon rugalmasan álltak minden egyedi kérésemhez.

A megbeszélt határidőben meg is érkezett az új elektromos kazánom. Első pillantásra összebarátkoztunk.