Joci mindent megtudott az operatív lízingről

operatív lízing

Joci barátom minden reggel bicajra pattanva indul el a munkahelyére. Még ha az időjárás rossz volt is, akkor sem lehetett megállítani, nem engedte, hogy ez megakadályozza őt abban, hogy a kerékpárján utazzon.

Egyik nap, amikor az eső esett, és a szél erősen fújt, Joci mégis elindult a munkahelyére. Az utcákon keresztülhaladva, a többi járművezető és a gyalogok is meglepődtek, hogy valaki ilyen időjárásban bicajozik. Amikor a munkahelyére ért, a kollégái döbbenten kérdezték tőle, hogy ezt, hogy gondolta. Joci mosolyogva mondta nekik, hogy számára a kerékpározás nem csak egy sport, hanem egy életmód. Mindig figyel a környezetére és az időjárási viszonyokra, és amikor csak megoldható, bicajjal utazik, de mondta nekik, hogy ettől függetlenül szívesen jár autóval, az ügyfelekhez is autóval megy ki.

Joci kollégái ebédidőben beszélgettek az operatív lízingről, erről nem igen voltak ismeretei, így az egyik kolléga ajánlotta neki a flottakezele.hu weboldalt. Joci később mesélte nekem, hogy érdeklődve olvasta az oldalt, ami részletesen bemutatta a nyílt végű pénzügyi lízing kockázatait. Az oldalon olvasva sok minden tisztázódott benne a nyílt végű lízinggel kapcsolatban és az operatív lízinggel kapcsolatban. A weboldal blogjában részletesen beszámolnak a nyílt végű pénzügyi lízing előnyeiről és hátrányairól, ami segíthet mindenkinek megalapozott döntést hozni a témában.

Joci elmondta nekem, hogy az oldal sokat segített neki abban, hogy jobban megértse a nyílt végű pénzügyi lízinget és azt, hogy milyen kockázatokkal járhat. Sokat olvasott a nyílt végű pénzügyi lízing kockázatairól, és az oldalon talált információk segítségével arra jutott, hogy az operatív lízing sokkal előnyösebbnek hangzik. Azt mondta nekem, hogy egy vállalatnak érdemes fontolóra venni minden szempontot, mielőtt döntenek. Jocinak nagyon tetszett a flottakezeles.hu weboldal, aminek célja, hogy az ügyfeleiknek minél kevesebb kockázatot jelentsen a járműflotta kezelése. Ennek érdekében az oldal inkább az operatív lízingre fókuszál. Az operatív lízing esetén a lízing cég vállalja a jármű karbantartásának költségeit, ami így az ügyfelek számára kevesebb kockázattal jár.

Igényelte is az 5 költségcsökkentő lépést cégautójához témájú levélsorozatot, ami, ahogy a nevében is benne van több a költségcsökkentéssel kapcsolatos témát boncolgat. Az űrlapon meg kellett adni a cég nevét, a vezetéknevét, a keresztnevét és az e-mail címét, majd pedig a telefonszámát, végül pedig a piros színű Elküld gombra kattintva rögzítette is az igényt. Az első levél azonnal meg is érkezett a fiókjába, amiből még további hasznos információkhoz jutott.

Azt mondta nekem, hogy rég találkozott olyan céggel, akik ingyen ennyi jó ötletet és tippet adnak, ebből azt gondolja, hogy biztos nagyon ügyfélközpontú cégről van szó, akik mindent megtesznek az ügyfelek elégedettségéért.