Ez a bejegyzés megkönnyíti az éttermi pohárvásárlást!

Neked mi a hobbid?

Nekem főleg a sportok, ezen belül is leginkább a biciklizés! Egykoron nagyon sok mindent szerettem csinálni, viszont különböző egészségügyi problémák és saját preferenciáim miatt sajnos csupán szinte kizárólag a bicózás maradhatott meg; viszont, hogy legalább ezt ne kelljen leadnom, azóta nagyon vigyázok magamra. A biciklizés egyébként, főleg, ha valaki kicsit magasabb szinten űzi – akár hobbiként -, meglepően költséges tud lenni, főként, hogyha az alany éppen új kerékpár adására szeretné adni a fejét; egy-egy jobb bicikliért hatalmas pénzeket tudnak elkérni, így spórolásként egyébként gyakran érdemes akár a használt, de jó állapotú darabok között is körbenézni. Egyébként sajnos a munkakörömön is változtatni kellett – vendéglátásban dolgoztam és dolgoztam is a mai napig, viszont pincérkedés helyett immár számítógép elé kerültem, de szerencsére igazából ezt is élvezem. Éppen ezért tudom azt is, hogy mennyire költséges egy étterem fenntartása – nagy kiadást jelentenek az olyan fogyóeszközök is, mint például a poharak, amelyeket gyakran ejtenek le, főleg a vendégek, így sokszor kényszerülünk pótlásra.

Viszont az étterem életét az már nagyban megkönnyítette, hogy nem is olyan régen rátaláltunk a Hunnia Kristály Kft-re, ahonnan a pohár vásárlás már többé nem jelent akadályt! A Hunnia Kristály oldalát böngészve Te magad is láthatod, hogy kiváló minőségű pohár vásárlásra van lehetőséged, mindezt remek áron – a legjobb minőségű termékeket forgalmazzák, mindezt nem kevesebb, mint 5 év pótlási garanciával! A pohár vásárlás során számon kivitel közül tudsz választani, nem kell amiatt aggódni, hogy esetleg éppen olyan nincs náluk, amilyenre neked lenne szükséged – minden tekintetben, legyen az típus vagy épp űrtartalom. A kiszállítás gyors, egyszerű és a szállítási költségek is elérhetőek a honlapon – viszont, ha személyesen válogatnál, természetesen a Hunnia Kristálynál annak sincsen akadálya. Merthogy Budapesten és Debrecenben, tehát két nagy, remekül megközelíthető településen is van üzletük és ezeken is biztosítanak átvételi pontot, tehát már előre is meg tudsz győződni a termékek magas minőségéről!

De a Hunnia Kristály Kft-nél nem csupán pohár vásárlására van lehetőséged, hanem szinte bármilyen kiegészítő eszközt be tudsz szerezni, ami egy étterembe vagy vendéglőbe szükséges, legyen szó poharakról, tányérokról, tálaktról, ételhordókról, befőttesüvegekről vagy akár ide sorolhatom az elviteles eszközök garmadáját is. Mióta mi az ő cégüktől vásárolunk jóformán minden ilyen eszközt, a vendégek is igen elégedettek lettek ezek minőségével és megjelenésével, az élettartamuk is jóval hosszabb, nagyon tartósak és az sem mindegy, hogy számos “garnitúra” esetén él náluk az öt éves pótlási garancia is, ami azért, valljuk be, egy átlagos vendéglátósnak hatalmas megkönnyebbülést tud jelenteni – ez alól persze az sem kivétel, ahol én dolgozom már jó ideje.

Ahogy a jó biciklit sem egyszerű megtalálni, főleg, ha magasak az elvárások, természetesen az ember szeretett éttermébe sem mindig könnyű megtalálni azokat az eszközöket, amelyek megfelelő minőségűek, viszont jó ár-érték aránnyal is rendelkeznek. Nagyon sok vendéglátós küzd ezzel a problémával, ha pedig te is így vagy vele, vagy egyszerűen csak érdekelnek a minél kedvezőbb lehetőségek, én amondó vagyok, hogy minél hamarabb nézz körül a Hunnia Kristály Kft weboldalán. Számunkra hatalmas könnyebbséget jelent, hogy immár szinte mindent innen vásárolunk, mind minőségben, mind költségekben nagy változásokat hozott – pozitív irányban, így bátran ajánlom mindenkinek!

pohár vásárlás