Elektromos kerékpár árak? Nem vészes, de vannak még opciók

Kedves bringás társaim! Gyakran hívom fel mostanában sokatok figyelmét a közösen látogatott fórumainkon, hogy legyetek nyitottak az új trendek felé! Hogy értem ezt? Kezdésnek én mondjuk szétnéznék a Motorbolt nevű webshopban, amit a Viczai Kft. működtet, de ezt mindjárt kifejtem részletesebben is…

Ez pontosabban a webcímük megnevezése, amit írtam, de főként azért ajánlom őket, mert a kínálatukból kiviláglik, mennyi opció van a négy kerék helyett a két kerékre manapság! Ha meg akarják tartani a társadalmaink ezen fenntartható közlekedési formák és módok követését, sőt mi több, örülnénk a népszerűsödésének és a végtelen terjedésének is, jó ha tudjuk, mi felé mennek a trendek. Ők mindenfélében utaznak a Motorbolton, nem vetik meg ugyanakkor az autós kiegészítőket sem, de én elsősorban az elektromos kerékpár, kerékpár, robogó, roller és egyéb választékuk miatt fókuszálom éppen őket.

Szóval, mi bringások mind tudjuk, hogy miért választottuk ezt a hobbit, ezt a közlekedési formát. És többségünk meggyőződésével összeférhet a roller is, mert sokban ugyanazokat az előnyöket vonultatja fel!

Elektromos kerékpár árak – nézzétek át mit kínálnak, és győződjetek meg róla, az elektromos rásegítési nem, hogy nem öli meg a biciklizést, hanem csak hozzátesz. És elektromos kerékpár árak terén ráadásul az segíti a csökkenést, a mérséklődést, ha mind többen váltunk ilyen modernebb technológia használatára. Ez egy új út, ami szerintem minket muszáj, hogy érdekeljen, mert ez fogja sokakkal jobban megszerettetni a bicót. Azokkal is, akik saját maguk utáltak mindig tekerni, de a városban mégis mit lehetne tenni? Nyelni a kipufogógázt a dugóban, vagy majd a villanyautók korában ugyanúgy állni a sorban, pontosabban ülni mozdulatlanul?

Miféle menükből szolgálhatja ki magát akárki a motorbolt.co.hu-n, és nem csak a biciklisek? Nos, az első nagy menü az Elektromos kerékpárok. Töltők, maguk a járgányok és ilyenek vannak még itt. Hatalmas választék, egy akkora világ, amekkorának sokszor a fele sem fér bele egy másik shop kínálatába összesen, a tapasztalataim szerint. Aztán jön a sima Kerékpárok kategória, ahol márka szerint van rengeteg vásárolható dolog. Koliken, Neuzer, Gepida, egyebek. A következő nagy dolog, ami szintén elmenne egy-két boltnak önmagában, az a motoros felszerelések menüpontja. Ruházat, táskák, bukósisakok, van minden tényleg. Óriási kelléktár.

Aztán van egy olyan is, hogy “motoros alkatrészek” – ez nem az előzőn belül van, hanem egy újabb nagy menüpont. Sejthető, hogy mi mindennek fenntartva. Elképesztő, hogy ennyi dolog egyszerre megtalálható egy helyen. És még mindig nincs vége… Vannak kerékpár alkatrészek is, és gumik is, mindenféle járműre. Ez tulajdonképpen tehát egy mindenes bolt! De az örömteli nekem, hogy inkább a kétkerék a preferált, még mindig. Persze quad meg mindenféle témában fordulhatnak hozzájuk érdeklődők és látszik is, hogy jó nagy az érdeklődés!

Mindennel és mindenkinek szolgálnak a Motorbolton, mindenkor. Szerintem ez egy jó hely az egész családot ellátni modern és fenntartható közlekedési eszközökkel. Jó áron és mindenből a legjobbal. Abba pedig gondoljatok bele: ha autós kisebb alkatrészeket és motoros kellékeket is olyan helyen vásárol egy nagy rakás ember, ahogy bicikliket is a “kirakatba” tesznek, az segíti a biciklis ügyet előre haladni. Avagy a hitvallást elmélyíteni és gyakorolni. A hitvallást, ami nekem is van…

Elektromos kerékpár árak