Bringás sérülésekre legjobban a Herbiovit krémjei váltak be

A férjem igazi biciklimániás. Először elkezdett bringákat felújítani, kipofozni, de mára már hatalmas túrákat is tesz bicajjal, emellett közösséget is épít. A két fiunk is imád vele együtt tekerni, én sem vagyok a dolog ellenére, de be kell látnom, otthonülősebb típus vagyok. Így gyakran róják a kilométereket együtt, amely során bizony megesik, hogy bizony begyűjtenek egy-egy kisebb-nagyobb sérülést. Ám az a lényeg, hogy ez nem szegi kedvüket – mivel az Alföldön élünk, ezért bár a környezet nem olyan változatos, de így talán könnyebb is letekerni nagyobb távokat. Nagyon örülök, hogy ez egy közös kikapcsolódási forma számukra, ráadásul nagyon jó hatással van az állóképességükre, egészségükre is.

A sérülésekre van egy tuti tippem – a gyógynövények természetes erejével a horzsolások, sérülések hihetetlenül gyorsan gyógyulnak. Az előbb említett készítményeket mindig a Herbiovit internetes áruházából szerzem be, és kész kis arzenálunk van itthon a gyógyhatású készítményekből. Irritált bőr, kisebb horzsolások és sérülések esetén a csodafegyverem a körömvirág krém, ami nem csak megnyugtatja a bőrt, de csökkenti az esetleges gyulladást, regenerál és óvja a bőrt a további behatásoktól. Ha véraláfutásról, zúzódásról – kék-zöld foltokról -, vagy ízületi panaszokról van szó, akkor a leginkább a fekete nadálytő krém vált be az eddigiek során. Nem csak a regenerálódást segíti, de segít pihentetni, lazítani az adott testfelületet, így jócskán megkönnyíti a folyamatot, enyhíti a kellemetlen érzetet. Ha szeretnél olyan természetes alapú, semmilyen káros anyagot nem tartalmazó krémeket az otthonodba, amelyekhez bármikor nyúlhatsz probléma esetén és nyugodt szívvel kenheted a gyermekeid bőrére is, akkor megtaláltad, amit kerestél. A Herbiovit nekünk már nem egyszer bizonyított, ezért is merem őket nyugodt szívvel ajánlani másnak is. A család legidősebb tagjaitól a legfiatalabbakig mindenkire jut majd olyan összetevő, ami nagyon hasznos lesz a mindennapok kihívásai során. A natúrkozmetikumok – amellett, hogy a megfelelő minősítésekkel jelentkeznek – vegánok és állatkísérletektől is mentesek.

A Herbiovit ráadásul 10 ezer forintos rendelés felett ingyenes szállítást biztosít. A GLS Futárszolgálattal a címünkre és Csomagpontra vagy GLS Csomagautomatába is kérhetjük a pakkot. Mindez azért praktikus, mert ha nem garantált, hogy egy adott címen tudunk tartózkodni a szállítás időpontjában, akkor a másik két lehetőség ilyen szempontból nagyobb rugalmasságot kínál, így mindenki ki tudja választani a számára leginkább kedvező megoldást.