Bringás esküvő egyedi fotósarokkal fűszerezve

Régebben nagyon sokat bringáztam. Sokat mentünk apámmal és a barátaimmal is. A bicikli különösen azért volt fontos számomra, mert a legjobb barátom, a mellettünk lévő faluban élt. A szüleim nem szerettek volna bérletet venni a buszra, úgyhogy a lábamat kellett használnom, ha el akartam jutni valahová. A bicikli pedig sokkal könnyebbé tette a céljaim elérését. Persze az is szerencse volt, hogy a haverom nem 30 km-re élt tőlem, de ez másodlagos.

Az egész pedig azt eredményezte, hogy nekem a biciklizés egyáltalán nem is sportként él a fejemben, hanem egy feltétlen szükséges részeként az életnek. Még télen is ezzel közlekedtem, bár, mikor egyszer elestem a jég hatására egy aluljáróban, megtanultam egy életre, hogy miért nem érdemes ilyenkor ezt a közlekedési módszert használni.

A biciklizés a barátom életébe pedig még nagyobb változásokat hozott, mint amit valaha el tudtam volna képzelni. Egy biciklis társaságon keresztül ismerte meg a lányt, akivel rövidesen össze fognak házasodni. A barátaim által én lettem megbízva azzal, hogy szerezzek egy fotógépet. A fotósarok esküvőre címszóra a Selfiegép oldalát adta ki. Általában szeretek az első találatra rálépni, úgyhogy megszavaztam nekik a bizalmamat. Az első hely preferálása mellett egyébként nincsen különösebb indokom, egyszerűen csak jó érzéssel tölt el.

A fotósarok esküvőre, náluk valóban a lehető legjobb módon volt elérhető. Ezt már abból is tudhattam, ahogy kinézett az oldal. A megszokott negatívumok helyett, itt mindent át lehetett hamar látni és egyáltalán nem trükkökkel akartak pénzt szerezni tőlünk. A fotósarok esküvőre szolgáltatást is pár kattintás segítségével el tudtam érni és elkezdhettem az informálódást.

De mit is tud náluk egy fotósarok esküvőre? A Selfiegép egy olyan különleges oldal, ahol egy fotógépet tudunk igénybe venni. Ez elsőre nem hangzik akkora dolognak, mégis, ezzel a fotógéppel elképesztő képeket tudunk készíteni. Ehhez pedig nem lesz szükségünk különösebb szakértelemre. Én már magam előtt láttam, hogy mennyire izgatottak és boldogak lesznek a vendégek, mikor rájönnek, hogy ők is meg tudják csinálni a saját, HD minőségű képeiket.

Egy ilyen fotósarok esküvőre azonban magával hozza azt is, hogy fel kell állítani. A Selfiegép csapata azonban ebben sem hagy minket magunkra. Kiküldenek egy szakembert, aki az egész este alatt végig ott lesz velünk. Így nem kell attól félnünk, hogy tanácstalanok leszünk, ha bármi elromlana. Ennél jobb biztosítékot pedig nem is kaphattam volna. Hiszen bárki, aki már szervezett korábban nagyobb összejöveteleket, az tudhatja, hogy egy ilyen buli során mennyi minden sülhet el balul. Így azonban tudtam, hogy a Selfiegép miatt nem kell aggódnom.

A csomagokat és az árakat jól láthatóan feltüntették. Ez számomra ugyanúgy rendkívül pozitív volt, mert ez is azt mutatta, hogy a szolgáltatásukkal kapcsolatban egyenesek szeretnének lenni. Nem kell egyébként megrémülni az áraktól. Akik pedig azt gondolnák, hogy ez az egész túl sok pénz egy egyszerű fotógépért, azok még nem látták, hogy milyen egy bulin a Selfiegép.

Az esküvő fantasztikus volt, és az egyik legemlegetettebb része a Selfiegép volt. Nem kellett külön fotóst bérelnünk, hanem mindenki el tudta készíteni a saját, személyes kis képeit. Nagyon boldog voltam, hogy ekkora siker volt a fotósarok esküvőre. Biztos vagyok benne, ha egyszer majd én is megházasodok, őket fogom felbérelni majd arra is.