Biciklis társamnak ajánlottam porszívót

Az új hobbim a biciklizés. Akár egész nap tudnám csinálni, annyira felszabadít. Emellett pedig stresszlevezetésnek is tökéletes, ezért is gondoltam, hogy belépek egy biciklis egyesületbe, ahol egy jó közösségre is leltem.

Így történt, hogy Csaba, az egyik biciklis társam feldobta, hogy tönkrement a porszívója, és újat keres éppen. Ekkor rögtön rávágtam, hogy próbálja meg a Bestmarkton. A Bestmarkt egy olyan cég, amely rengeteg féle terméket értékesít, köztük műszaki és háztartási cikkeket, valamint kert és barkácsolás termékek is megtalálhatók a honlapjukon. Az első dolog, ami miatt annak idején szimpatikus lett nekem a Bestmarkt, az az átlátható és könnyen kezelhető honlap, melyen jól lehet szűrni a találatokat. A szűrés ár, készlet, gyártó vagy kialakítás szerint is működik, de még számos szempont van a bal oldalsó sávban a weboldalon. A találatok listázása pedig népszerűség, ár vagy éppen értékelés szerint is működik. Bevallom, én ezt azért szeretem, mert ha a legolcsóbb és legdrágább terméket megnézem, akkor már tudom, nagyjából milyen árakra számíthatok.

porszívó

Nem volt ez másképp a porszívókkal sem. Több mint 800 találatot adott ki porszívóra a Bestmarkt, köztük álló, robot- vagy porzsákos porszívókat, melyek általában jó nevű, megbízható márkájúak voltak. A találatoknál fel van tüntetve az is, hogy van-e éppen raktáron vagy külső raktáron az adott cikk. Rögtön megtetszett egy Xiaomi porszívó, amiről igen részletes leírást találtam, kitérve minden fontosabb specifikumára a modellnek. Ez egy nedves-száraz porszívó volt, ami 1000 W-os teljesítménnyel rendelkezik. Voltak hozzá tartozékok is, ezek mind fel voltak sorolva a készülék műszaki adatainál.

Lejjebb még vélemények szekció is volt, amit szintén megnéztem, elvégre a vásárlói tapasztalatok talán még többet is mondanak el egy termékről, mint maga a leírás. Jó értékeléseket kapott a porszívó, úgyhogy gondoltam, ez tényleg egy jó befektetés.

Szóval meg is kerestem Csabát, hogy elújságoljam neki, mit néztem ki. Ő viszont mondta, hogy porzsákos porszívót szeretne venni, ehhez a neje ragaszkodik. Azt mondta, hogy megnézi ő is a Bestmarkt honlapját, de megköszöni, ha tudok valamit ajánlani neki. Ezért aztán este újra felmentem a honlapra, és körbenéztem.

Sok termék közül végül találtam egy nagyon kis kompakt, szép fekete Siemens porszívót, ami porzsákos volt. Ki is másoltam a termék linkjét, és továbbküldtem Csabának. Ez a készülék már tetszett neki, így aznap este meg is rendelte a nejével. Egészen jó áron is volt a porszívó, és a házhoz szállítás díja sem volt vészes. Így az ígértek szerint 3-5 munkanapon belül ki is szállították nekik. Csaba le is fotózta milyen szuper porszívót vett a Bestmarkt oldaláról, ahol egyébként gyorsan és könnyen lehet kártyával online módon fizetni. A porszívóra ráadásul 24 hónap garancia is volt, ha esetleg bármi probléma vagy meghibásodás lépne fel a termékkel.

De persze mondanom sem kell, hogy az értékeléseket is átnézte a biciklis társam, mivel meg akart róla győződni, hogy jó vétel az a porszívó. Azóta eltelt két hónap, és nagyon jól működik a gép, ő is és a felesége is nagyon elégedettek vele, illetve a Bestmarkttal is. A későbbiek során, ha valami műszaki cikk fog kelleni nekik, akkor biztosan náluk nézik meg elsőként, annyira megtetszett nekik a cég. Legközelebb pedig szerintem én is rendelek valamit magamnak, akár egy biciklis telefontartót.