Biciklis bt alapítás ennél a cégnél könnyedén és biztonságosan

Mikor gyerek voltam, rengeteget bicikliztem az apámmal. Minden egyes nyáron lementünk a Balatonra és mikor unatkoztunk ez volt a leginkább kézenfekvő szórakozás. Apa egyébként mindig elég durva tempót diktált, de sosem vettem észre, mert ez volt nekem az alap. Így, mikor később barátokkal bicajoztunk, sosem volt gondom. Bár nem gondolom azt, hogy a nagy sebesség feltétlen szükséges ahhoz, hogy valaki jól érezze magát.

Ezért is örülök, hogy most már magamtól mehetek és nem kell másokhoz igazodnom. A barátoknak pedig nagyon hasonló a belső motorja, mint nekem. A nyáron például többször mentünk körbe a Velencei-tó körül. Ez azért sokkal kellemesebb, mint végignyomni az egész Balatont és én is sokkal jobban élveztem. De egyébként biciklizéshez nekem mindig elengedhetetlen, hogy legyen egy tó mellettünk, amibe becsobbanhatunk. 

A biciklis útjaim felszabadulásához hasonló élményt adott az is, mikor a bt. alapítás folyamatával készen voltam. A munkával korábban mindig az volt a bajom, hogy úgy éreztem, jobban is tudnám csinálni, ha én találnám ki a szabályokat. A Top Cégalapítás oldala pedig a kezembe adta a szabadságom lehetőségét. Mert náluk a bt. alapítás nem csak egy álom. Sok ismerősöm mondta, hogy nagy fába fogom vágni a fejszémet, mikor azonban megtaláltam a neten a Top Cégalapítás oldalát, tudtam, hogy képes leszek rá.

bt. alapítás

A bt. alapítás azért olyan egyszerű náluk, mert az oldaluk úgy van kialakítva, hogy a lehető legrövidebb idő alatt összegyűjthessünk minden olyan információt, amire csak szükségünk lehet. Korábban olyan egyszerű dolgokban is bizonytalan voltam, mint mikor a bankban ajánlgattak nekem különböző befektetéseket. Főleg azért, mert úgy éreztem, hogy rögtön várnak választ és nincs időm feldolgozni azokat a dolgokat, amiket mondtak. Így azonban, hogy a bt. alapítás a Top Cégalapításnál az interneten érhető el, megkapunk minden időt arra, hogy eldöntsük, mi a legmegfelelőbb számunkra.

Imádom ezt az érzést, mert ez volt az, ami leginkább visszatartott attól, hogy belekezdjek a bt. alapítás folyamatába. Mikor fellépünk a kezdőlapra, már akkor el tudunk olvasni mindent, amit a Top Cégalapításról érdemes tudni. Én azonban mélyebbre akartam ásni, úgyhogy rámentem a bt. alapítás menüpontra. A felső menü nagyon könnyen kezelhető és a kategóriák azt a pár szolgáltatást fedik le, amit kínálnak.

A bt. alapítás folyamatával kapcsolatos tájékoztatóik a korábbi elvek szerint működtek. Tehát könnyen meg lehetett érteni még egy olyan embernek is, mint én, akinek korábban nem volt sok köze a bt. alapításhoz. Meglepődtem én is, mikor ránéztem az órámra és észrevettem, hogy már eltelt egy fél óra. Egyáltalán nem azért, mert túl sok szöveget kellett olvasnom, hanem mert a Top Cégalapítás felkeltette az érdeklődésemet.

Még soha nem éreztem azt, hogy ennyire tudatosan fogok meghozni egy döntést. Persze még mindig nem voltam szakértő, de most már tudtam, hogy mik azok a kérdések, amiket fel kell tennem és mik azok a szempontok, amik segíteni fognak abban, hogy a bt. alapítás sikeresen menjen végbe. Tárcsáztam az oldal több részén kihelyezett telefonjukat és azonnal reagáltak is rá. Ehhez sem vagyok hozzászokva és szerintem ezt ti is átérzitek. A beszélgetés nem volt túl hosszú, de ennek örültem is, mert mindenben hamar meg tudtunk egyezni. Az egész bt. alapítás nem vett igénybe többet egy hétnél, azóta pedig rendszeresen tartom velük a kapcsolatot.