Biciklis bolt fellendítése a Keresőben Elsővel

A fővárosban lakom, ezért soha nem éreztem szükségét, hogy vegyek egy autót. Csak viszi a pénzt, nem hiába mondják, hogy az olyan, mintha az embernek lenne még egy gyereke. Én úgy vagyok vele, hogy inkább beruházok egy jó minőségű biciklibe, mert az még egészséges is, és még tankolni se kell. Van egy kedvenc bicikliboltom, ahova mindig járok, mert ott mindent megkapok, amire szükségem van. Nagyon jóban vagyok az eladóval, aki egyben a vállalat tulajdonosa is. Panaszkodott nemrég, hogy a weboldalát nem látogatják annyian, mint régebben. Én erre rögtön mondtam, hogy a Keresőben Első a megoldás, mert az ő szolgáltatásaiknak az a lényege, hogy a weboldalunkra minél többen kattintsanak. Kérte, hogy egy kicsit meséljek bővebben erről.

Mondtam, hogy saját tapasztalatból beszélek, mert én is dolgoztam velük, és nagyon meg voltam elégedve mindennel. Egyedileg készítenek mindenkinek weboldalt, aki szeretné, de nem ám sablonokkal dolgoznak, mint sok helyen. Többször találkoztam már én is olyannal, hogy azt mondták, hogy mindenki egyedi weboldalt kap, közben meg sablonokat használnak, csak egy kicsit próbálják egyedivé tenni. A Keresőben Elsőnél ez nem fordulhat elő. Ráadásul a weboldalakat is úgy csinálják meg, hogy a keresőoptimalizálás szabályainak megfeleljen. A cég tisztában van azzal, hogy mire kell odafigyelni, hogy a mi weboldalunkat hozza ki az első találatok között a rendszer. Valószínű ez volt a gond a bicikliboltos fiú weboldalával is, nem hiszem, hogy megfelelt a keresőoptimalizálás szabályainak. De ha a Keresőben Elsővel dolgozunk, ilyen nem jöhet szóba. Saját tapasztalat alapján mondom, hogy én sem szoktam átlapozni a Google második oldalára, maximum akkor, ha nagyon el vagyok keseredve.

Mondtam a srácnak, hogy referenciákról is lehet olvasni, sok vélemény találtható meg az oldalukon, amiket az ügyfeleik nyilatkoztak róluk. Elég sok jó véleményt olvastam, ajánlottam a srácnak, hogy ő is nézzen rájuk a Keresőben Első oldalán. Összességében az az egész lényege, magyaráztam a fiúnak, hogy a leendő ügyfeleknek minél többször kínálja fel találatként az oldalunkat. Ezt a megfelelő kulcsszavakkal lehet elérni. Nagyon elámult a bicikli boltos srác, hogy van ilyen szolgáltatás. Én sem hallottam korábban erről, de sokkal jobban megy az üzlet, amióta megcsinálták a weboldalamat, és az megfelel a keresőoptimalizálás szabályainak. A srác mondta, hogy ő is úgy van vele, hogy inkább fizet egy kicsit többet, hiszen hosszútávon úgyis többszörösen meg fog térülni a befektetett összeg. Mondtam, hogy ha olyan cégeknek megfelelt már a Keresőben Első, mint a BalatonPRO, akkor szerintem neki is meg fog. Nagyon megköszönte a jó tippet, és mondta, hogy fel fogja őket keresni.