Bicikli alkatrész helyett táskát vásároltam online

Emlékszem arra, amikor biciklizni tanultam, hát az nem volt felhőtlen szórakozás. Mindaddig nagyon élveztem a tekerést, amíg a segédkerekek rajta voltak a biciklin, de az egyik nap apukám váratlanul közölte, hogy már túl nagy vagyok ahhoz, hogy segédkerekekkel biciklizzek, és itt az ideje annak, hogy megtanuljak két kerékkel járni. Ettől nagyon megriadtam, azt gondoltam, hogy képtelen leszek arra, hogy meg tudjam tartani az egyensúlyt, és sírva kérleltem apukámat, hogy tegye vissza a kereket. Első alkalommal sikerült neki menni a kapunak, de nem kell megijedni, ez nem volt egy nagy becsapódás, és apukám is mindvégig ott volt velem, inkább csak egy kisebb koccanásnak nevezném. Egyébként így visszagondolva örülök, hogy apukám kitartott, és nem adta be a derekát, és nem rakta vissza a segédkereket, mert ez ösztönzött arra, hogy újra és újra próbáljam, és így sikerült végül rátalálnom a biciklin az egyensúlyra.

Máskülönben még lehet, hogy sokáig négy kerékkel jártam volna, ami egy idő után az én koromban már ciki is lett volna. Nem, nem most fog kiderülni, hogy húsz éves voltam, amikor megtanultam biciklizni, de tényleg már abban a korban jártam, amikor már illő volt megtanulni két kerékkel tekerni. Aztán persze amint ráéreztem, alig lehetett leszedni a bicikliről, amikor pedig már egyedül is mehettem, akkor képes voltam hétvégén órákra is eltűnni, és járni a várost a biciklivel. Annyira izgalmasnak találtam, hogy bárhová eljuthatok biciklivel, na persze, ami két kerékkel megközelíthető, de szerintem értitek, hogy mire gondolok. Szuper kikapcsolódás és aktívan mozgásban is tart!

Azóta sem lehet egyébként elvenni tőlem a bringát, bármikor örömmel felpattanok rá, és nyakamba veszem a várost. Meg is kaptam egy alkalommal, hogy az én születésnapomra már nem lehet mit kitalálni, mert már a létező összes bringával kapcsolatos dolgot megvették nekem, legyen az a bringához tartozó alkatrész, vagy valamilyen vicces, poénos, bringás ajándék, úgyhogy itt az ideje, hogy kitaláljak valami mást. Nem volt egyszerű a feladat, de aztán beugrott, hogy jól jönne egy táska, így gondoltam, hogy utánanézek a táskák online piacának, így kötöttem ki végül az Anna táska webshopban, ahol táskák online egyszerűen elérhetők, és nagyon könnyű rendelni is.

Gondoltam, jól szétnézek az oldalon, és majd továbbítom az igényeimet, de végül képzeljétek el, hogy annyira megtetszettek a táskák, hogy nem bírtam magammal és rendeltem magamnak. Már csak azért is, mert a kínálatot elnézve arra jutottam, hogy itt még több rendeléssel is lehet majd számolni, olyan sok szuper táska kapható náluk.

Olvastam az oldalon, hogy van egy hűségprogram, úgyhogy totál megérte most külön leadni a rendelést, ugyanis már egy rendelés után is jóváíródnak pontok a profilunkban, amit a következő vásárlás alkalmával fel lehet használni. Ahhoz, hogy ebben a hűségprogramban részt tudjak venni, csak regisztrálnom kellett az oldalon. A regisztráció pedig roppant egyszerű volt. Általános adatokat kértek a regisztrációhoz, illetve a kapcsolattartó adatoknál a telefonszámot kérték el. Persze a számlázási és szállítási adatokat is meg kellett adni, de a szállítási adatokat nem kell külön bepötyögni, hanem ha megegyezik a számlázási adattal, akkor csak be kell jelölni az erre biztosított bepipálható mezőt, és így a rendszer fogja tudni, hogy a szállítási adatok megegyeznek a számlázási adatokkal.

A regisztráció azért fontos, mert csak regisztrált profilokban lehet nyomon követni a hűségpontokat, ez logikus is, hisz, ha nem regisztrálok be, akkor nem lehetne sehol nyomon követni a pontokat, illetve nincs is hová jóváírni. Nagyon fontos, hogy a regisztrációt követően be is jelentkezzünk a weboldalon. Én pontosan így tettem, így az első rendelést követően már meg is tudtam nézni a jóváírt hűségpontjaimat a fiókomban.

Nemcsak a hűségpontok miatt éri meg regisztrálni, de nyilván ez nagyon sokat nyomhat a latba, de azért is előnyös a regisztráció, mert így újabb vásárlásnál sokkal gyorsabban lehet a vásárlást végig vinni, mivel nem kell megadni azokat az adatokat, amiket a regisztráció során már korábban elkértek. Ezen kívül a régi rendeléseket is nyomon lehet követni a regisztrált profilban az Anna Táska webshopban.

Ez egy olyan hűségprogram, aminek a keretein belül a hűségpontokat hosszabb ideig is lehet gyűjteni, vagyis nem kell a következő megrendelés alkalmával feltétlenül felhasználni a megszerzett pontokat, hanem össze lehet gyűjteni az első, a második vásárlás pontjait, vagy akár többet, és majd egy harmadik vagy egy negyedik vásárlás alkalmával fel lehet használni a megszerzett pontokat.

Ettől a hűségprogramtól teljesen izgatott lettem. Már el is képzeltem, hogy karácsonyra, születésnapra én biztos, hogy mindenkinek táskát fogok ajándékozni, hiszen így nagyon megéri, mivel így a hűségprogram keretein belül márkás táskákhoz lehet jutni nagyon jó áron, hiszen, ha felhasználjuk a megrendeléskor megszerzett pontokat, akkor kedvezményes áron juthatunk ezekhez a márkás táskákhoz.

Azt gondoltam, hogy akciós terméknél biztos, hogy nem számolják el a hűségpontokat, ez nagyon sok webáruháznál így működik. Ezzel szemben az Anna Táska webshop nagyon pozitív csalódás volt számomra, ugyanis nem csak a teljes árú termékeknél, hanem az akciós termékeknél is elszámolnak pontokat. Ez a számítás pontosan úgy alakul, hogyha teljes árú terméket veszünk, akkor a bruttó ár 5 százalékát írják jóvá a pontgyűjtő számlán. Amennyiben akciós terméket vásárolunk, akkor a bruttó ár 3 százalékát írják jóvá a pontgyűjtő számlán. Ez nagyon jópofa dolog, még nem láttam olyat, hogy akciós áron értékesített termékből is lehet további kedvezményhez jutni.

De hogy ne csak a hűségprogramról meséljek nektek, az Anna táska weboldalon több típusú táska is megtalálható, ezeket lehet márka szerint is listázni, valamint a táskák típusa szerint is. Hogyha már van egy kedvenc márkád, akkor egyszerűen a márkák menüpontra kattintva ki lehet választani azt ha pedig nem ragaszkodunk egy konkrét márkához, akkor a típusoknál érdemes kiválasztani azt a fajta táskát, amit keresünk. Én egy hátitáskára gondoltam, így hát rá is mentem a hátitáska menüpontra. Nagyon meglepődtem, hogy milyen széleskörű kínálata van ennek a weboldalnak. Nagyon sokfajta táska megtalálható és ráadásul több márkától is lehet válogatni. Lehetőség van arra, hogy külön leszűrjük a női és a férfi táskákat, de természetesen uniszex táska is található a kínálatban. A listát tovább lehet még szűkíteni a színszűrő segítségével, amibe, ha bepipáljuk a kiválasztott színt, akkor megjelenik az adott színű táska. Ha több színt pipálunk be, akkor a színek között vagy kapcsolat van, ami azt jelenti, hogy minden olyan táskát meg fog jeleníteni, amelyikhez valamelyik színt beállították a termék feltöltésekor.

A nagy kutakodásnak meg is lett az eredménye, találtam egy nagyon vagány Heavy Tools unisex háti táskát, ami gyönyörű kékes és rózsaszínes színekben pompázik. Fontos volt számomra, hogy mindent külön tudjak egymástól pakolni, és ez a táska pont alkalmas is erre, ugyanis több zsebbel is rendelkezik, így a kisebb-nagyobb tárgyakat külön lehet egymástól elpakolni a táskába. Ezen kívül pedig van egy extra tulajdonsága is, méghozzá a laptopnak is van benne hely, a 15,6-os laptop elfér benne, így nem kell külön laptoptáskát hordani, ami tök macerás. A táska vállpántjai szabályozhatóak, és a képek alapján nagyon kényelmesnek tűnik, oldalt pedig palack tartó zsebbel is el van látva, így nem csak a cipzáras zsebeket lehet használni, hanem ezt az oldalzsebet is.

Összehasonlítottam az árakat más weboldallal, és az Anna táska abszolút veri az ajánlatokat. Ráadásul, ha számításba veszem azt, hogy a vásárlások után még hűségpontjaim is lesznek, amit más rendelésnél be tudok váltani még inkább megéri őket választani, így számomra nem is volt kérdés, hogy azonnal megrendelem tőlük ezt a táskát, és élek a hűségprogram által nyújtott lehetőségekkel is. Ezenkívül még mázlim is volt, mert épp 20% kedvezmény volt a táskán, szóval valószínűleg időnként akciókat is szoktak tartani, így érdemes időnként ránézni a webshopra.