A legnépszerűbb, “ultimate” ajándéktipp a bringásoknál is beválik

Az egyik legkedvesebb barátunk a legnagyobb bringa-szerelmes, akit valaha életünkben ismertünk. Ha tehetném, még oda is biciklivel menne, ahová a király is gyalog jár. De annyira mániákus, hogy még télen is nagyokat bicajozik, ha épp nincs méteres hó, vagy jég mindenhol. A hideg nem zavarja. És annyira nem érdekli semmi más olykor, hogy már-már bosszantó, hogy nem tudunk neki jó ajándékokat venni, mert a bringákhoz nem értünk, az érdeklődésébe viszont alig fér bele bármi egyéb. Mindenből a legprofibb felszerelései vannak, azt überelni nem lehet, eszünkbe jutott hát, hogy egyedi mintával nyomtatunk neki pár pólót, mert azt persze mindenki hord. Ha más nem, otthon mindenképp.

Természetesen a biciklizésen viccelődős tematika volt központban, amikor az egyedi póló nyomtatás lehetőségeit kutattuk, de a lolmarkt.hu nem csak az egyedi dolgokban kiváló. Annyira széles a palettájuk már eleve legyártott mintás pólókból, hogy ha valaki nem kreatív, talál témába vágót akkor is, szinte biztosan. Még biciklis minta is akadt, de végül kettőt a saját terveink közül is elkészítettünk. Szerettünk volna kicsit hülyéskedni is azzal, hogy semmi másban nem tudja kiélni magát, csak a kétkerekűek hajtásában.

Ha valaki csak egy-két pólót szeretne, helyben a lolmarkt.hu boltjában érdemes leadni a rendelést, már csak azért is, mert az sem kizárt, hogy már ott helyben, akkor elkészítik, amikor megyünk. De főleg a minőség miatt szavaztunk rájuk, amikor hozzájuk mentünk. Nagyon jó, és tartós minőséget lehet kapni tőlük az pólók anyagát illetően, ezt hallottuk mindenhol.

Tapasztalataim szerint egyébként az ilyen póló-ajándékok nagyon jók családi kötelékek erősítésére is. Azért, amit az előbb is írtam. Nem csak ritkán fogja elővenni az ember, ha ajándékba kap ilyen dolgot. A póló a legtöbbeknek napi használati cikk. Gyakran fogja a megajándékozott a kezébe venni, magára húzni, a tükörben látni. Apámnak az öcsém vett anno hasonlót ajándékba, amikor a kisebbik tesónk született. Azt mondja, mindig emlékezteti rá, mennyire jó kis összetartó család a miénk, amikor felveszi otthonra.

De, a “lolmarkt.hu – egyedi póló nyomtatás” shopjában valóban annyira minőségi cuccok is vannak (nem csak a dizájn alapján értem), amit a megajándékozott akár a hétköznapokban, az utcára, egyéb helyekre is lelkesen felvesz majd. “Anya, a család szíve”, “A legjobb nagymama a világon” – ezek a feliratok pedig tényleg csak a kedvességről szólnak, és büszkék rá, akik viselik, mert megkérdezi a szomszéd, vagy az eladó a boltban, hogy “ilyen figyelmesek a gyerekek?”. Most csak egy-két aktuálist emeltem ki, ami a szemem elé került, de találunk nekik barátnak, bármelyik családtagnak, bármilyen érdeklődésű embernek bármit.

Több ötletbe is beleszerettem, amit a lolmarkt.hu gerjesztett bennem, így gyakrabban fogok ilyesmiket ajándékba vásárolni, és beindította a fantáziámat, hogy milyen “belsős poént” lehetne még pólóra nyomtatni, elsütni, ami már nem a bringás barátunknak lenne szuper! Nagyon jó anyagúak, tartósak, ötletesek a termékeik, vagy ha mi vagyunk azok (ötletesek), akkor egyediek lehetnek ezek a szuvenírek. Kattintsatok hát ide bátran és nézzetek szét a shopban: egyedi póló nyomtatás.