A bringás blogon néha más tartalom is belefér

Az a helyzet, hogy imádom a saját blogomat írni.

Persze van, amikor kevésbé vagyok motivált és nehezebben haladok, de az idő nagy részében ez az egyik kedvenc elfoglaltságom. Hazai terepen viszonylag ismert a bringás blogom, ahova többnyire szakmai cikkeket publikálok, illetve a megtett túráimról számolok be.

Nyitottam azonban egy új fület is az oldalon, ahol teljesen kizárom a biciklis témát és inkább magamról, a hobbijaimról és a mindennapi dolgokról írok. Itt került bemutatásra a https://www.pipereporta.hu/spl/985583/Szappanos-kiegeszito-termekek oldal is, amelyen a pipereporta.hu szappangyártáshoz szükséges termékei találhatóak meg.

Egy nap görgettem az egyik közösségi felületet és megláttam egy olyan “DIY” videót, amiben a lány saját kezűleg készített szappant. Ez számomra nagyon szupernek és kreatívnak tűnt, valamint nem titok, hogy mindig is ki akartam próbálni, milyen lehet saját kezűleg készíteni valamilyen kozmetikumot.

Teljesen bezsongtam és elhatároztam, hogy nekem is ki kell próbálnom a szappankészítést. Fogtam a bringámat és azonnal lebicikliztem a legközelebbi boltba, hátha találok ott szappankészítéshez szükséges termékeket. Legnagyobb csalódottságomra azonban semmi sem volt elérhető az üzletben.

Ezzel szemben az eladó nagyon segítőkész volt és megadott egy linket, ahol azt mondta, hogy garantáltan mindent megtalálok majd.

Hazaértem és rögtön be is ütöttem a keresőbe azt, hogy “https://www.pipereporta.hu/spl/985583/Szappanos-kiegeszito-termekek”. Nem hittem a szememnek, de ezek után tényleg elém tárult mindaz, amire csak szükségem volt.

A pipereporta.hu rengeteg mindent árusít a színezőporoktól kezdve az illóolajokon át, egészen a szappan alapanyagokig. Itt ugyanis olyan összetevők és dolgok, eszközök kaphatók, amelyek gyertyák, szappanok, fürdőbombák és kencék készítéséhez szükségesek.

Az oldal nagyon könnyen kezelhető és letisztult volt, így könnyedén megtaláltam mindent. A termékekhez részletes leírás is tartozott, hogy még a laikusok se keveredjenek el az oldalon. Pikk-pakk minden a kosárban is volt és készen álltam a rendelés leadására.

Viszonylag sokat rendeltem mindenből, hiszen azzal számoltam, hogy valamit úgyis elrontok majd. Így azonban sikerült túllépnem azt az összeget, ami felett ingyenes a szállítás, ami megint csak egy újabb pluszpont.

Ami még hatalmas segítség volt, az a rengeteg oktatóvideó, amit a Pipere Porta csapata közzétett az oldalon. Ez az alapanyagok összegyűjtése során, illetve a szappanok készítésekor is nagy mankó volt nekem.

Hihetetlenül boldog voltam, hogy rábukkantam egy ennyire zseniális oldalra, ahol kedvező áron és remek minőségben lehet szappan alapanyagokat vásárolni.

Szerencsére jól sikerültek a saját termékeim, csak úgy mint abban a videóban, így biztos vagyok benne, hogy visszatérő látogató leszek az oldalon. Minden bringás és nem bringás követőmnek is azt ajánlom, hogy próbálja ki magát egy ilyen kreatív tevékenységben és, ha megteszi, akkor csak is a pipereporta.hu-ról rendeljen!