A biciklizésnél nincs is jobb kikapcsolódás

Az aktív kikapcsolódás mindig nagyszerű időtöltés lehet. Ha van egy kis szabadidőnk és szeretnénk feltöltődni, akkor a biciklizés az egy nagyon jó választás lehet. Én már gyerekkorom óta nagyon szeretek biciklizni, ezért rendszeresen el szoktunk járni a barátokkal a hétvégéken biciklis túrákra. Ezek az alkalmak mindig nagyon fel tudnak tölteni, és ezeknek köszönhetően a következő hetet sokkal több energiával tudom kezdeni.

Ha még nem sikerült megtalálnod azt a mozgásformát, ami számodra is kikapcsolódás tud lenni és örömmel csinálod, akkor mindenképp érdemes lehet megpróbálkozni a biciklizéssel is. Ez csupán egyszeri befektetést jelent a számodra, viszont cserébe hosszú évekig élvezheted a bicikli nyújtotta kalandokat.

A legutóbbi biciklis túránk alkalmával történt egy kis baleset a telefonommal. A nagy túrázás közepette leesett a földre és betört a kijelzője. Nem estem pánikba, hiszen tudtam, hogy ez egy könnyen helyrehozható probléma.

Korábban mindig Huawei szervizbe vittem a telefonomat, azonban a márkaszervizek nem mindig bizonyultak a legjobb választásnak. Éppen ezért a legutóbbi alkalommal elkezdtem keresgélni márkafüggetlen Huawei szerviz után.

Huawei szerviz

Az interneten egy kis keresgélés után rá is találtam az LCD Fix csapatára. A honlapjuk nagyon informatív, könnyen átlátható és egyszerűen használható. Egy helyen minden olyan fontos információt megtalálhatunk magáról a szolgáltatásról és a vállalkozásról is, amire minden leendő ügyfél kíváncsi lehet.

Az LCD Fix csapata nagyon lelkiismeretesen dolgozik, ezért ha őket választod és hozzájuk viszed a készülékedet, akkor a végeredménnyel biztosan te is elégedett leszel.

Budapesten 2 üzletük is megtalálható. Az egyik pont az Allee-ban van, ami számomra pont útba esik minden nap. A választásban számomra a lokáció is szerepet játszott, hiszen nem szerettem volna egy kijelző csere miatt a város másik felébe utazni.

Az LCD Fix egy márkafüggetlen kijelző specialista. Nagy tapasztalattal rendelkeznek már a kijelző csere területén, ezért ha ilyen szolgáltatásra van szükséged, mert esetleg neked is betört a telefonod, tableted vagy laptopod kijelzője, akkor bátran merem őket ajánlani.

Nyitvatartási időben bármikor benézhetsz hozzájuk, nem szükséges előre bejelentkezni. Ennek köszönhetően amennyiben a nap folyamán történik valami a készülékeddel, akkor délután vagy este egyből el is viheted megjavíttatni. Azonnali szervizelést vállalnak, amit egy órán belül el is végeznek.

Ha pont egy ilyen gyorsszervizre van szükséged és Budapesten élsz, akkor mindenképp érdemes lehet legalább egyszer benézni hozzájuk. Nagyon ügyfélközpontúak, ezért ha valamiben segítségre van szükséged vagy kérdésed lenne feléjük, akkor nyugodtan kérdezhetsz tőlük.

Extra kedvezményre lenne szükséged az LCD Fix webshopjában? Amennyiben tartozékokat szeretnél vásárolni még kedvezőbb áron, akkor erre is van lehetőséged. Amennyiben a weboldalon megadod az email címedet akkor elküldik a kedvezményre jogosító kupont. Ezt felhasználhatod a boltban illetve az online webshopban is.

Amennyiben a kijelző csere mellett egyéb szolgáltatásra is szükséged lenne, akkor az LCD Fixnél a következő plusz szolgáltatások közül tudsz még választani: felújított készülékek eladása, ha van olyan készüléked, amit már nem használsz de szívesen odaadnád másnak, csak egy kicsit fel kell újítani, akkor ezt is vállalják. Törött vagy hibás készülékeket is értékesítenek, ezért ha ilyenre lenne szükséged, akkor bátran keresheted őket ezzel kapcsolatban is. Amennyiben biztosítási ügyintézéshez lenne szükséged árajánlatra, akkor ezzel a kérdéseddel is fordulhatsz hozzájuk. Ha céges készülékflottát kéne javítani, akkor is bátran keresheted őket.

Mint látható nagyon széleskörű szolgáltatást nyújtanak, ezért ha ezek közül valamelyikre is szükséged lenne, akkor most már tudod hol találod a legjobb szakembereket.

Látogass el az LCD Fix weboldalára, ismerd meg őket és a szolgáltatásaikat, hogy a legjobb döntést tudd meghozni a következő alkalommal.