A biciklizés alatt takarítógépekről is lehet beszélgetni

Te űzöl valamilyen sportot?

Az a tapasztalatom, hogy az emberek egyre kevésbé foglalkoznak azzal, hogy szánjanak időt a hétköznapokban valamilyen sport végzésére. Pedig ennél azért szerintem jóval fontosabb lenne, hogy foglalkozzunk ezzel, vagyis magunkkal: nagyon sokszor azt hiszik, hogy csak az sportol, aki mindenképpen fogyni akar vagy diétázik, pedig ez egyáltalán nem így van. Ideális esetben mindenki végez valamilyen mozgásformát, akinek fontos a saját egészsége mind mentálisan, mind fizikailag. A sportok oldják és csökkentik a stresszt a szervezetben, illetve természetesen a fizikai állapotunkra is gyakorolnak közvetlenül jótékony hatást – nincs ez másképp a biciklizéssel sem. Én is nagyon sok sportot kipróbáltam, amíg eljutottam ehhez a kézenfekvő sporthoz, előtte semmi nem jött be igazán – a biciklizésben végre megtalálhattam magamat! Mindez évekkel ezelőtt történt már, de természetesen azóta is töretlenül kitartok mellette, számos barátot is szerezhettem a biciklizés által.


Egy ebben a sportban szerzett barátom által értesülhettem arról is, hogy üzletünkbe honnan lenne a legcélszerűbb takarítógépet bérelni. Bérelhető gépek nagy választéka áll az ember rendelkezésére a Greenway Kft-nél, ahonnan bármikor jobban megéri takarítógépet bérelni, mintsem nagy összeget beleölni és vásárolni egyet. Saját vásárlása esetén a későbbiekben minden költség minket fog terhelni a géppel kapcsolatban, főleg, ha még a jótállás is lejár néhány év múlva – most azt gondolhatod, hogy bizony a legtöbb bérléssel foglalkozó cégnél is adódhatnak váratlan kiadások… viszont a Greenway Kft legnagyobb úttörő lépése, hogy náluk ilyennel egészen biztosan nem fogsz találkozni, merthogy a náluk elérhető bérlési konstrukció lényege éppen a tökéletes, hosszú távú kiszámíthatóság, amelyet az jelent, ha a bérlőnek semmilyen lehetséges plusz költséggel nem kell kalkulálnia a bérelt gép bérlési ideje alatt.

Jómagam ezt csak alig-alig hittem el elsőnek, hogy ilyen van, de természetesen kíváncsi voltam minden lehetőségre, és utána is jártam még néhány napon belül. Bérelhető gépek terén is azt tapasztaltam, amit újonnan megismert ismerősöm említett: gyakorlatilag bármilyen célra is kellene valakinek egy ipari takarítógép – akár rövid távra, alkalmi használatra -, biztosan megtalálja azt a fajtát, ami számára az ideális az adott helyzetben. Valóban nem kell plusz, váratlan kiadásokkal számolni: a Greenway koncepciója abból áll, hogy kizárólag a fix, rögzített bérlési díj terheli a bérlőt, semmi más. Elképesztően nagy rugalmasságot is biztosítanak ügyfeleiknek, hiszen bárkivel megeshet az is, hogy kiderül: mégsem arra a típusú gépre van szükségük, amelyet béreltek, vagy éppen valamilyen okból kifolyólag már egyáltalán nem is vennék igénybe a bérlési lehetőséget. Ekkor sincsen semmi gond: ha ilyen áll elő, akkor a gép ingyenesen visszaadható, vagy éppen cseréltethető. Akkor sincs ez másként, ha javításra szorul – téged sosem fog javítási költség sem terhelni!

Bérelhető gépek terén nagyon örülök, hogy rátalálhattunk a Greenway Kft-re, hiszen nélkülük most sem bérelnénk takarítógépet és lennének olyan könnyűek a napjaink, mint most!